Барове и дискотеки

Rate this post

Напоследък забелязвам едно много странно явление при мен. Съвсем съм ограничил ходенето по барове и дискотеки – нещо не ми се ходи вече. Много е странно наистина. Млад съм още, а вече не дивея толкова много. Дали пък не са ми омръзнали?

Вечер май повече предпочитам да се събера с компания приятели на по-тихо и спокойно място, да си поговорим като нормалните хора. Друг вариант е да отида на кино, или пък да събера тайфата вкъщи. Май остарявам???

Като гледам повечето ми приятелчета – не се спират. Поне два-три пъти седмично ходят на диско, бар, купони. А на мен ми се вижда толкова безмислено да ходя в блъсканицата, да скачам (танцувам) като ненормален, да пийвам нещо на крак и така до сутринта. Аз ли нещо вече не съм в час, незнам…

Сигурно при всеки човек идва този период – при някои рано, при други късно. Улягаш, както казват хората. Но е странно когато при теб се случва по-рано, отколкото при приятелите ти, с които имате много общи неща.

Google+ Comments

2 thoughts on “Барове и дискотеки

  1. Всеки се сблъсква с това, не знам дали си обвързан, но обикновено тогава се ускорява процеса на улягането. Тогава се и хваща и голям корем ама тва е бонус. На мен ми се струва, че се оплакваш. Няма нищо лошо, че си порастнал и си пред пишлеметата на твоята възраст. Горе главата всяка част от живота е готина – от мен да го знаеш 🙂

  2. И аз си мислех,че това се случва само при мен…Аз си го обяснявам като почивка или както ти каза улягане,осъзнаване на значимото за нас,макар че при мен тези размисли започнаха отдавна и някак си свикнах.Но живота не е само пиене,дискотеки и накрая да се плашиш от непознатият човек до теб.Той се състои от онези малки неща,които забравяме-очарованието на една целувка или усмивка,един мил поглед или сърдечен комплимент.

Leave a Reply