Крестън Булмар – добрият счетоводител

Както може би знаят тези, които ме познават лично, занимавам се с малък бизнес, до преди време леко в сивата икономика. Беше наистина малък, и просто нямаше да бъде икономически изгоден, ако спазвах всички правила. Но ето, че усилията по него в един момент започнаха да се отплащат и вече беше не само рентабилно, но и задължително да го легализирам. Нуждата от счетоводител ме накара да проуча професионалистите и фирмите предлагащи услугата в моя малък град – Сливен. В крайна сметка се спрях на Крестън Булмар, и вече половин година съм много доволен от избора си.

Благодарение на контактите, които имам в бизнес средите в града ми, бързо се отказах изобщо да взема предвид двама-трима счетоводители, които си работят на лична практика и са ми известни в моя град. Добре че имаше кой да ме предупреди. От друга страна, ми бяха препоръчани Крестън Булмар, като изключително сериозни и педантични – важни за мен качества в един счетоводител.

Естествено, услугата не е най-евтината, а и не искам да бъде, защото много пъти съм се уверявал, че евтиното излиза скъпо. Особено пък в счетоводството на една фирма, евтиното може да струва хиляди левове глоби, което лесно ще фалира един малък бизнес като моя.

В крайна сметка много доволен съм от избора си, защото вече половин година работя с компанията и не само, че нямам никакви проблеми с тях, но са и ми в огромна помощ за всяко начинание, винаги намират решение за уникалните ми нужди и изобщо са много отзивчиви.

Радвам се, че избрах точно Крестън Булмар за мой счетоводител, и с този материал бих желал да ги препоръчам, защото са един ключов партньор в нелесното правене на бизнес в България.

Google+ Comments