Врата за гаража от Secdoor

garajna2В кооперацията ни решихме да се организираме и след като направихме ремонт на фасадата, най-накрая да сменим и остарелите гаражни врати. Решихме, че ако сме всички ще ни дадат отстъпка и ще ни излезе много по-евтино. Проучихме няколко фирми, получихме оферти и разгледахме мостри на няколко модела врати. Искахме да са автоматични и да се отварят с дистанционно, както е модерно, така че изобщо да не се налага да се слиза от колата на прибиране.

И така след като разгледахме офертите, най-много ни харесаха тези на Secdoor – утвърдена марка с над 14-годишен стаж в производството на врати. Оказа се, че предлагат и страхотни задвижващи механизми и то немски, за разлика от другите, чиито бяха основно китайски. Вратите, които си избрахме са секционни – тоест разделени са на секции. Когато се отварят се плъзгат по тавана, секция по секция. Много са удобни и както желаехме в началото си избрахме задвижвания с дистанционно, които за щастие не излязоха много скъпи.

От фирмата Secdoor дойдоха с още трима монтажисти и за няколко часа монтираха вратите. Вече работят и то перфектно – а кооперацията ни изглежда като нова, защото решихме всички да си сменим гаражните врати колективно, а не индивидуално всеки да си постави различна нова врата и да сме “цветни” като терасите на социалистическа панелка. Останахме страшно доволни от фирмата производител на вратите, монтажа и автоматиката. Ако и вие случайно имате нужда някога от подобни услуги, да знаете кого да изберете, защото има много измамни фирми, а ние видяхме от първа ръка, че тези си вършат страхотно работата.

 

Google+ Comments