Моят нов дом

doichev-novo-jilishteЗдравейте, приятели! Както някои от вас знаят, бях в процес на търсене на нов апартамент и наскоро открих място, което е в хубав квартал, с южно изложение и на комуникативно място и след известен размисъл, си го купих. Мисля, че цената беше изгодна и за двете страни и се радвам, че успях да направя сделката сега, докато цените на имотите са сравнително ниски.

Естествено, новият ми дом има нужда и от подновено обзавеждане, но това ще стане живот и здраве другата година, поради нормалните финансови причини. Засега съм много радостен с покупката и мястото ми харесва, надявам се само да съм случил на съседи този път.

Миналият уикенд направих и окончателното преместване. Предварително си бях взел най-нужните неща от вкъщи и бях се уговорил с фирмата за хамали за събота, защото се оказа, че тогава времето ще е най-благоприятно. Опаковането ми отне известно време, но се справих, а демонтажа и монтажа на мебелите реших да поверя на фирмата, която се занимаваше с цялостното местене. Те си заслужават една стабилна похвала, защото бяха напълно коректни, внимаваха много и в крайна сметка изпълниха задача бързо, чисто и без проблеми.

Цялата неделя премина в разопаковане,  подреждане и набавяне на всичко необходимо за чистотата и поддръжката на новия ми дом.  И така днес вече мога да ви се похваля с новото жилище, което вече обитавам. Който желае, да се свърже с мен, за да му кажа новия си адрес и да се уговорим кога ще почерпя 🙂

Google+ Comments