Новото шоу в ефира

Комедията е част от живота ни. Тя не е просто жанр в литературата, киното или някъде другаде. И тъй като е така забавна и разведряваща, много хора се опитват да я превърнат в метод за печелене на пари или слава. Точно по този начин се раждат забавните шоу програми в ефира. Е, от началото на март вече може да се похвалим с още едно ново попълнение.

Това е „Забраненото шоу на Рачков“. То се заражда като последствие от едноимения му спектакъл. Излъчва се всяка неделя и заема малко над 2 часа от телевизионния ефир. В програмата му са включени различни скечове и образи, добре изградени от водещия. За това време, разбира се, присъстват и различни гости и се получават забавни дискусии и смешки.

От моите наблюдения, първият епизод започна силно, но не бе нещо екстремно приковаващо вниманието. Може би по-скоро аз го усетих като продължение на изявите на водещия, който не ни изненада с нещо различно. Той е изключително добър в импровизациите, умът му работи светкавично и определено има изключително чувство за хумор. Но всички знаем за тези му умения и може би имаме нужда от нещо по-различно.

Въпреки че „Шоуто на Цитиридис“ се опита да разчупи вечерния праймтайм, то някак шегите му бяха детински и без допълнителна стойност. Не ми се иска да правя сравнение между двете предавания, обаче за мен те са опити за разнообразие, който не е толкова успешен, колкото очакват създателите им.

Може би моите разсъждения са базирани на прекалено малко излъчени епизоди и има вероятност да греша. Всъщност може би оттук нататък ще ни очакват супер комедийни сценарии, които обаче ще ни разкриват и други светове на водещи, гости и таланти. Пожелавам си да е така и ефирът да се изпълни с качество!

Google+ Comments