Диаманти за мъже

Чували сте фразата, че диамантите са най-добрите приятели на дамите. Но знаете ли, че в момента има нов тренд, който тотално опровергава това твърдения. Става въпрос за все повече колекции бижута със скъпоценни камъни, предназначени за мъже. Как е възможно това – обяснявам ви в следващите редове.

Първо, не искам да си представяте величествените дамски украшения като колиета или гривни. Тук говорим за много по-изчистени и семпли дизайни, които не са алфа мъжкарски, но определено са унисекс. Все пак тази тенденция е продиктувана от интересите на потребителите.

Диамантите за мъже в какви бижута се влагат? Това са гривните с конец и с единичен скъпоценен камък. Те са изключително популярни, дори и тук в България, като се определят „против уроки“. Може да се избира цвят на основата и дали диамантът да е в обков от бяло или жълто злато.

Следващият аксесоар е пристанът. Той е за господата, които често са в бизнес средите и имат свой отличителен знак. Тук може да се вложи един или повече скъпоценни камъка или да се направят по поръчка. По подобен начин се процедира и с ръкавелите. Но в този случай може би и потребителите са друг клас.

Следващото предложение е диамантени обеци. Те нашумяха изключително много от някои известни спортисти, най-вече футболисти. Тук дизайнът е съобразен с мъжествеността и формите са доста строги и масивни. Те се отличават със своето излъчване, което веднага се разбира, че не е за дами.

Колекциите напред ще включват и други аксесоари, но тези май са основните. Изключително ми е интересно да разбера вашето мнение по темата, тъй като при мен имаше момент на противоречие. Но трябва да се отбележи, че закупуването на подобно бижу не е само суета, а е инвестиция, която не променя стойността си – все пак включва най-здравия и блестящия от всички камъни на света.

Google+ Comments