Един експеримент с водата

Чували сте, че водата има памет и способността да се зарежда. Някои дори твърдят, че може и да лекува при вибрации на правилните честоти. Аз не мога да подкрепя подобни теории, но реших да направя един експеримент, който е на японски учен и е свързан с водата.

Необходими са ви три буркана, вода и малко ориз. Усилията, които трябва да положите, са в рамките на една седмица. А след това ще се наложи да изчакате 28 дни за получаване на крайния резултат.

След като напълните бурканите до горе с равно малко количество ориз във всеки, ги оставяте в определена стая. Трябва условията за всички да са еднакви, за да не се породи съмнение. След това започвате да говорите на първия бъркан само хубави неща. Нещо от сорта на: колко чиста вода, колко е прекрасна, оглеждам се в нея, благодаря ти. Или каквото положително ви дойде наум.

След това се отправяте към втория буркан. На него не обръщате никакво внимание, само го поглеждате или пък нищо и отивате на третия. Там е необходимо да си подготвите негативни думички от типа: ужас, вода с ориз, много лоша комбинация, много е грозно. И всички тези действия ги правите в продължение на цяла седмица.

Изчакайте още 21 дни и вижте какво и дали се е случило с бурканите. Аз ще споделя, че от моя експеримент наистина имаше разлика, но не между всички, ами само между 2 буркана. Кои и защо – след месец ще ви разкажа.

Google+ Comments