Резултатът от експеримента с водата

Е, скъпи ми читатели, единият уречен месец измина и е време да видим какво се е получило. Да си призная честно, реших и аз с вас да тествам отново думите ми. Затова стартирах наново експеримента с бурканите с ориз и вода и изричаните думи.

Два пъти при мен се потвърди един и същ извод. Бурканите, на които не обръщах внимание и тези, към които се държах лошо, зеленясаха. Всъщност започнаха да блатясват и водата в тях стана абсолютно негодна за каквото и да е.

Любопитното е, че тази, на която говорих само хубави неща, се запазиха сравнително бистри и чисти. Не знам как това се получи и не мога да дам логично обяснение. Не съм сигурен, дали експериментът се прави точно с ориз, защото той има определени качества. Въпреки това резултатът е поразителен.

Някак вече съм по-склонен да повярвам, че водата може да се зарежда и че улавя нашето отношение към нея. Може би наистина молекулите ѝ умеят да хващат енергия и да я предават. Сега ще подема нов експеримент, чрез който всеки път преди да пия от чаша или шише с вода, ще изпращам положителни думи и мисли.

Интересно ми е да ми споделите и вашите резултати и да обсъдим на кого бурканите са зеленясали и на кого не. Както и каква е вашата теория за нещата. А скоро ще ви дам и обратна връзка от новия ми опит с водата и до какви гениални изводи съм достигнал от него.

Google+ Comments