Жените не знаят какво искат, но го искат веднага

you-are-confused-about-the-relationshipДревна истина, която е важала в миналото, важи в настоящето и ще важи в бъдеще, гласи, че жените не знаят какво искат, но го искат веднага..

Вашата любима половинка в момента може да ви надува главата за онези симпатични обувки, които си е харесала, но утре ще става дума за чанта или сако, или преса за коса, или бижу, или кой знае какво още. Днес може да ви каже, че й се яде мексиканско, но утре ще ви замъкне в италиански ресторант. Днес ще ви каже, че ви обича, утре ще ви изсипе кофа със студена вода на главата, докато спите. Никога не знаеш какво желае в действителност, но винаги ти си виновният.

Жените уж не търсят нищо сериозно, но те питат дали си се представяш женен някой ден. Хем казват, че не искат деца и не са готови да бъдат майки, хем всеки пък, когато видят малко дете, го гледат с умиление, а после поглеждат към теб въпросително.

Ей, Богу! Не мога да ги разбера тези същества от женски пол и мисля, че никога няма да успея. Опитвал съм се, продължавам да се опитвам и сега, но резултат – никакъв. Женската природа остава непонятна за мен…

Единственият сигурен извод, до който съм стигнал, е, че жените НАИСТИНА искат всичко и го искат веднага, без значение колко си противоречат сами на себе си в повечето случаи.

Google+ Comments