Кредитите не са това, което бяха с Микро Кредит

Кредитите не са това, което бяха с безлихвения кредит от  Микро Кредит. Разбрахте ли за новата им промоция? 0 лева такси до 800лв. до 30 дни.

Кредит с 0% лихва и то точно в месеца преди Декември, когато имаме най-много нужда от финансова подкрепа, която няма да застраши по-нататъшния ни бюджет, с излишни оскъпявания.

Истина е и ти можеш да се възползваш сега.

Преди да разгледаме условията за промоцията, нека разгледаме малко по-подробно Микро Кредит.

Фирмата съществува на пазара повече от 5 години. Има над 1200 обучени кредитни консултанта и около 70 офиса в цялата страна.

Отличават се с изключително модернизирани процеси на работа. Чрез онлайн системата им можеш да заявиш кредит от всякъде и по всяко време. Одобрението става бързо, а начинът на получаване на парите е по желание – банков път или директно от офис.

Промоцията, която вече тече, е поредната приятна изненада за търсещите безлихвени кредити. Живеем в толкова забързано време, че паричният поток на личните ти финанси никога не трябва да спира. При добре обмислени действия бързите кредите са отлична опция, когато са ни необходими повече пари кеш в конкретен момент.

А сега за промоцията.

Какъв е периодът, в който е активна?

Започна на 22.10.2018. и ще продължи до 21.11.2018г.

Какъв е обхватът?

Важи само на територията на България.

Право на участие.

Не е изненадващо, че за да ви бъде отпуснат подобрен тип кредит трябва да разполагате с официален доход, добра кредитна история и да отговаряте на условията, валидни за сключване на договор с дружеството.

По-подробна информация за участие може да намерите на официалния им сайт на https://microcredit.bg/.

Не губете време и посрещнете декември подобаващо и с пълен джоб. За да има подаръци за всички, за всички от сърце.

Google+ Comments