Сребърна мека или твърда гривна – Viano разкрива

Понякога е необходима подмяна на обзавеждане, домашни потреби, дрехи, дори подаръци. В тези случай аз винаги залагам на предварителното проучване. Така излезеш ли по магазините или започнеш ли да търсиш продукта онлайн, ще си много по-запознат и ще спестиш време, усилия и пари.

След това общо интро минавам и на днешната тема – сребърна бижутерия. Сигурно ще ви се стори странно, че точно мъж я коментира, но ситуациите в живота са непредвидими и винаги ни изненадват. Пиша го, защото по неведоми пътища ми се наложи да избирам подарък за колежка – сребърна гривна. Оказа се, че взимането на решение какво да бъде бижуто не е толкова лесно и не се изчерпва с влизане в първия магазин.

От моето мини проучване разбрах, че колежката обича да добавя сребърни талисмани на гривната си. Тъй като обаче имала доста, вече било време за нова основа или за нова гривна. За мен купуването на сребърно бижу е просто избор по красота на изработка. Но за да разбера за разликата между такава за талисмани гривна и мека, на която не могат да се поставят, ме светна Viano.

Всъщност сребърните гривни, които са предназначени за поставяне на талисмани, са с гладка основа. Именно тя позволява промушването им. Те разполагат и със специална закопчалка, която допълва визията от амулети. Всички тези гривни са с различни дължина спрямо големината на ръката и нямат удължители. Добре е при избора да се спрете на малко по-голям размер. По този начин при поставяне на повече талисмани да се позволява движение на бижуто.

Останалите гривни са всички онези, които на мен ми изскачаха първоначално в главата. Те включват в себе си различни орнаменти, камъни, форми и не се нуждаят от допълнително добавяне на каквото и да е. Така че сигурно ще трябва да избирате подарък за жена за идните празници. Дано тази информация ви е била полезна и не забравяйте да погледнете Viano.

Google+ Comments