Започваме със събитията

Дългото време на изолация ни прави много по-склонни да се впускаме в приключения и забави. Поне при мен е така, въпреки че имам приятели, които изпаднаха в летаргия. За да ви извадя и вас от това състояние, ако сте в него, и да ви дам емоции, подготвих нещо специално. Това е списък с готини музикални събития през февруари, за които ще може да отделите средства след тежките празници.

Започвам с едно от най-вълнуващите за мен и това е концертът-спектакъл на Томъс Андърс и Modern Talking Band. Ако името на човека не ви говори нищо, то това е доетната половинка от известната група. Няма как да не сте чували вечните им хитове, които още се въртят по сватби и фирмени партита. Концертът ще е във Варна в Двореца на културата и спорта. Датата е 25 февруари, а цените са билетите според мен са прилични – между 50 и 130 лева.

Пренасяме се в следващия голям град в България – Пловдив. Там на 18 февруари ще видим едно завръщане – това на култовите Братя Мангасарян. Мястото е клуб Club Void, а за това удоволствие да ви пеят на живо Сано, Силвестър и Влади, ще трябва да платите само 20 лева. Цената е абсолютно разумна, а за хората, родени през 90-те и 80-те ще си е истинско ретро преживяване с много изникнали спомени. Сигурен съм.

Накрая завършвам и с нещо за почитателите на щурите диджей партита. То е на групата CamelPhat. Английското дуо ще взри публиката в Арена Армеец на 10 февруари, а билетите ще са между 70 и 120 лева, като зависят от това дали искате да бушувате прави, или все пак да имате място. Определено тук стилът е по-младежки, но не пречи да експериментирате с щура нощ. Готови ли сте за парти?

Google+ Comments